Nå er det ingen grunn til å holde seg i byen i helgene for å få seg en kebab på kveldstid. Ta kebaben med på fisketur! Real turmat har nå lansert sin nye Kebabgryte, en litt sterkere naturopplevelse, og VI har selvsagt testet den på fisketur.
Salgssjef Kyrre Jonassen hos Drytech AS – REAL Turmat forteller oss at;
«Vi er glade for å kunne presentere Kebabgryte som ny glutenfri middagsrett. Etter mange tilbakemeldinger fra våre sluttbrukere, har ønsket vært en ny spennende og glutenfri variant med sterkere smak. Vi imøtekommer nå dette ønsket og lanserer vår nye Kebabgryte. Med lansering av Kebabgryte mener vi dette er et skritt videre innen god og variert tur og fritidsmat. Etter testing på ca 5000 mennesker i forbindelse med Villmarksmessene i Lillestrøm og i Bergen med veldig gode tilbakemeldinger, har vi stor tro på at retten vil bli en suksess i markedet.»
Turgutta har testet produktet på fisketur en sen lørdag kveld og sier: ANBEFALT!!
Oppskrift:
Ta en fiskepause.
Lag bål.
Kok vann.
Riv toppen av posen ved rivehakket.
Tilsett vann til nivåmerket, som anvist på baksiden av posen.
Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile minimum fem minutter.
Fyll på mer vann dersom du ønsker en tynnere konsistens.
Maten holder best på varmen hvis du spiser direkte fra posen.
Bruk resten av vannet i kjelen til et par kaffekopper.
Fisk videre!