Fiske i Tana?

Da er det på tide å planlegge sommerturen. Vi har en egen Rapala Camp i Tanaelva og det er fortsatt ledige plasser for neste sesong!

Vi har i mange år hatt et godt samarbeid med Nordlys Opplevelser AS i Tana, og tilbyr dorging med Rapala wobblere fra de tradisjonelle elvebåtene i Norges største laksevassdrag. Elva har faktisk hele 1100 km med lakseførende strekk når man inkluderer de mange sideelvene. Besøk Arnt-Ove i vår Rapala Camp og prøv deg på storlaksen!

Du har sikkert sett denne typen fiske fra Tana i forskjellige TV-programmer, og sannsynligheten er stor for at det er våre gutter du har sett lande laks sammen med fornøyde kunder. Blant annet i programmet der Frederic Hauge lander storlaks sammen med Dag Kjelsaas og Hanne Steen Henriksen.

Også NRK og Norge Rundt har gjestet campen.

Arnt-Ove tilbyr guidet laksefiske i Tanaelva, som er en av europas beste lakseelver. De skreddersyr turer for bedrifter, kameratgjengen, spesialisten og familien. De tilbyr også viddefiske både sommer og vinter, samt jaktturer med egne lavvoleirer på vidda.

Arnt-Ove i elvebåt opp Seidastryket

Det fiskes fra båt og fra land
Laksefisket har utgangspunkt ved Tanabru hvor laksen for første gang møter sportsfiskeutstyr på sin vandring opp elva. Her passerer mye laks hvert år på sin ferd oppover det store vassdraget. Ved elvebredden ligger vår Rapala Camp som er utgangspunktet under fisket. Når du ikke fisker fra båt er det mange plasser å fiske fra på land, også med flue.

Campen samarbeider også med Elva Hotell & Camping

Sesongen varer fra 1. juni til 20. august.

Ta kontakt nå for å sikre deg plass!

Laks etter en times dorging

One Reply to “Fiske i Tana?”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.