Lett i sekken – Mett i magen

Gourmet-måltid på fisketur? Ønsker du å bære lett? REAL Turmats sortiment er nå på: 2 frokostretter, 3 lunsjretter og 14 middagsretter, hvor av 10 laktosefrie retter og 5 glutenfrie retter.

Jeg har alltid en pose REAL Turmat i bunnen av sekken når jeg er på jakt eller fisketur. Vekten er lav, og i og med at jeg liker bevegelig fiske er det et must å ha på tursekken hele tiden. Kaffekjelen er selvsagt alltid med for kaffe- og vannkoking, og alt jeg da trenger i tillegg er en lett skje for å kunne spise rett ut av posen. Maten gir god energi og jeg klarer meg lenge pr. pose. Jeg har faktisk hatt med meg kun REAL på ukesturer og supplert med litt fangst innimellom, og levd godt på det. Både skuldrene og magen har vært fornøyd.

Når jeg arrangerer større fiske- og villmarkscamper bruker jeg gjerne REAL som frokost og lunsj til gruppene, og fyrer grillen med kjøtt og fisk på kvelden. Dette er tidsbesparende og krever lite administrasjon, og ikke minst gir det oss mer tid til fiske og opplæring.

REAL Turmat er hovedsaklig tilberedt av norske friske råvarer som er skånsomt foredlet i Drytechs egenutviklete tørkeprosess. Denne bevarer rettenes naturlige smak, aroma, utseende og næringsverdier.

Oppskrift:
Ta en fiskepause.
Lag bål.
Kok vann.
Riv toppen av posen ved rivehakket.
Tilsett vann til nivåmerket, som anvist på baksiden av posen.
Rør godt rundt, lukk posen med poselåsen og la retten hvile minimum fem minutter.
Fyll på mer vann dersom du ønsker en tynnere konsistens.
Maten holder best på varmen hvis du spiser direkte fra posen.
Bruk resten av vannet i kjelen til et par kaffekopper.
Fisk videre!

REAL Turmat lanserer nå sitt nye lunsjkonsept, bestående av rettene Kjøttsuppe, Minestronesuppe og Gulasjsuppe. Lunsjrettene passer perfekt som hovedmåltid på korte turer, eller som lunsj på lengre turer. To nye middagsretter er også på markedet: Orientalsk gryte og Lammegryte. Flere av nyhetene er gluten og laktosefri.

Mer om REAL Turmat finner du på Drytechs sider

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.