Om turgutta

Friluftsliv befinner seg rett utenfor stuedøra. Man må ikke langt avgårde for å lage et bål eller slå opp et telt. Oftest overnatter vi hele helgen i telt mindre enn én times gange hjemmefra.

Det er turgutta som vil avgårde, ut i naturen, helg etter helg, året rundt, feriene inkludert. Turmamma og Turpappa er bare med, og kanskje legger de til rette for læring.

Turgutta ønsker seg på tur i ukedagene også og har ingen tall på hvor mange turer og teltdøgn det har blitt etterhvert, og når de i tillegg plusser på alle ute-feriene blir det en hel del.

Følg oss gjerne på våre mange turer og del gjerne med andre turjenter og turgutter. Vi er #turgutta og vi er #uteheledagen

Vi er 4 tur-brødre i tillegg til Turmamma og Turpappa som utgjør bloggen. Kommenter gjerne innleggene og spør oss gjerne om turtips, så skal vi svare så godt vi kan på hvordan VI løser våre turer, og da får du vurdere om tipset passer akkurat deg 🙂

Turgutta kommenterer om de vanligste nærturene: «Enkelte spør oss om hvorfor vi drar så ofte, hvorfor vi ikke drar lengre, og om det ikke blir kjedelig å være så ofte på samme sted, så nærme hjemme. Og til det svarer vi at for det første liker vi å være ute i naturen, og da betyr det ikke noe hvor vi er, vi har masse å finne på og det er deilig å våkne av fuglekvitter rundt teltet. Det er heller ikke alltid at mamma og pappa har ork til å dra langt avgårde etter en stri arbeidsuke, men vi er glade for å ha de nært oss på tur, mamma og pappa har jo tid til bare oss når vi er i naturen. Vi har forøvrig brukt ‘nærturen’ i mange år til å lære oss grunnleggende tur-ting, noe som gjør at når vi kommer på en eller annen vidde, jakttur eller fisketur langt avgårde, så er vi klare for det, uansett vær, vind og temperatur. Stedet vi er oftest på har også en fin beliggenhet med gode teltplasser og det er lettvint for andre å komme og besøke oss i løpet av helgen.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.